Ft

Kosár: (A kosár üres)

  • A kosár üres

Karácsonyi információk

Amennyiben karácsonyi ajándék vásárlása miatt kerestél fel bennünket kérjük, szánj egy percet az alábbi információk áttekintésére.
 

A megrendelt termékek átvétele

A megrendelt termékeket kérheted házhoz szállítással vagy személyesen is átveheted budapesti üzletünkben.
 

A megrendelt termékek házhoz szállítása, szállítási idő és szállítási díj

Termékeink többsége raktáron van (a termék adatlapon „Raktáron” státusszal jelöljük), így a szállítási idő mindössze 1-2 munkanap. A termék pontos szállítási időpontját a termék adatlapján és a rendelés visszaigazolásban láthatod. Minden esetben törekszünk arra, hogy a csomagot mihamarabb kézbesítsük Neked.

Bizonyos termékek mellett „Rendelésre” státusz szerepel. Ezeket a vásárló megrendelését követően szerezzük be vagy épp beszerzés alatt állnak, de még nem érkeztek be a raktárunkba. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a 10-15 munkanapos szállítási határidővel megjelölt termékek esetében akkor tudjuk garantálni a karácsonyig történő kézbesítést, amennyiben a terméket legkésőbb 2016. november 30-ig megrendeled.

A házhoz szállítás díja futárszolgálattal történő kézbesítés esetén teljes Magyarország területén bruttó 990 Forint, 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

Futárral történő házhoz szállítás esetén abban az esetben tudjuk karácsonyig kézbesíteni a megrendelésedet, amennyiben azt legkésőbb 2016. december 22. 13:00-ig elküldöd számunkra.
December 21. 13:00 után leadott rendelések esetében azonban már számolni kell azzal, hogy rajtunk kívül álló okok miatt (futárszolgálat leterheltsége) késhet a kézbesítés.
December 22. 13:00 követően már csak személyes átvételre van lehetőséged a budapesti üzletünkben.

 

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen is átveheted budapesti üzletünkben, melynek címe:
1064 Budapest, Rózsa u. 90.

Itt minden, a webáruházban „Raktáron” státusszal jelölt termék azonnal megtekinthető és megvásárolható. Előzetesen nem szükséges megrendelned a terméket, azonban ha mégis megteszed, mi azonnal félretesszük Neked, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy senki sem viszi el előled.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9:00 - 17:30, szombat: 10:00 - 14:00.
Személyes átvétel esetén legkésőbb 2016. december 23-án 17:30-ig tudsz bejönni hozzánk.
 

Ünnepi nyitva tartásunk

December 23. – 9:00-17:30
December 24-26. – ZÁRVA
December 27-30. – 9:00-17:30
December 31. – ZÁRVA
 

Csere

A karácsonyra vásárolt termékeket  az átvételtől számítva 365 napig cserélheted. Csere esetén kérjük, őrizd meg a termék eredeti csomagolását és címkéjét. A terméket kizárólag új, hordatlan állapotban, az eredeti csomagolások és címkék megléte esetén tudjuk cserélni.
 

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Bármilyen kérdés, kérés esetén fordulj bátran ügyfélszolgálatunkhoz, minden megkeresésre igyekszünk rövid határidővel, legfeljebb 4 munkaórán belül reagálni.

E-mail: info@sportmania.hu
Telefon: +36 70 945 63 77