Ft

Kosár: (A kosár üres)

  • A kosár üres

Lelátó

Mi az a Nemzetek Ligája? Hogyan juthat ki a Magyar Válogatott az EB-re?

2018. szeptember 6.
Csütörtökön rajtol a Nemzetek Ligája, bemutatjuk ezt az új sorozatot, hogyan lehet kijutni az EB-re.
2020-ban rendezik a 16. Labdarúgó Európa bajnokságot, amelynek mind lebonyolítása, mind a torna számos újdonságot tartalmaz.
A torna ezúttal is 24 csapatos, de nincs biztos induló, minden csapatnak ki kell harcolnia a részvételt. Az Eb selejtezőket 2019 márciusa és novembere között rendezik. 2018 decemberében tíz darab öt- vagy hat fős csoportba sorsolják az 55 tagországot, minden csoport első és második helyezettje ( összesen 20 ország ) jut ki. A fennmaradó 4 helyre a Nemzetek Ligája indulói pályáznak.

Lelátó

Woven vagy knit? A nagy kérdés! Avagy mi a különbség melegítő és melegítő között?

2018. február 2.
És valóban. A webáruházban képek és egy tömör termékleírás alapján nehéz felfedezni a különbséget annak, aki nem szakavatott a textiliparban, és ráadásul még az ár is ugyanaz általában. Bejegyzésünkben adunk egy kis segítséget a választáshoz a lényeges különbségek bemutatásával.
A woven és knit termékek közötti különbségek alapvetően az alapanyagaik eltérő gyártástechnológiájából és az erre visszavezethető más-más „műszaki” jellemzőikből adódnak. A dekor elemekben (címer, szponzor logó, márkajelzés) jellemzően nincsenek eltérések.

Lelátó

Itt a Juventus 2017/18-as hazai meze. A stílus új, az érték az örök!

2017. augusztus 18.
A hagyományok hű ápolása és a megújulásra való törekvés egyszerre jellemzi a Juventus 2017/18-as mezét!

A Juventus nemcsak egy klub, hanem egy nagy család is Torino város képviseletében -  mondják a szurkolók és ez nem véletlen. Európa élklubjáról és a világfutball egyik legsikeresebb csapatáról van szó, amely idén is megnyerte az olasz bajnokságot, immár 33. alkalommal, a Bajnokok Ligájában pedig döntőt játszott.

Lelátó

Itt az NFL Draft és hozza magával a szezon legütősebb New Era sapkáit!

2017. április 27.
Ide csak a legjobbak juthatnak be… 50 millió eladott sapka a bizonyítéka annak, hogy a New Era méltán van jelen az NFL-ben. Nézd meg, idén milyen sapkában draftolnak a kedvenceid és dobj Te is egy pick-et a favoritodra!

Lelátó

3 árulkodó jel, amiről felismerheted a hamisított mezt

2015. március 26.
Eredeti vagy hamisítvány? Az örökös, visszatérő dilemma, ami mezvásárlás során minden futballrajongó életét megkeseríti. Pedig ha ezekre az apró részletekre figyelsz, könnyedén kiszúrhatod a hamisított mezt.

Lelátó

Autentikus, replika és szurkolói focimezek – az áron kívül mi a különbség?

2014. június 24.
Szeretnéd megvenni kedvenc futball csapatod mezét vagy megajándékoznál valakit eggyel? Többféle focimezt találsz más-más áron és fantázia néven és nem tudod, melyiket válaszd?

Pár gondolatban összeszedtük Neked, hogy az áron kívül mi az, amiben az autentikus, a replika és a szurkolói focimezek eltérnek egymástól, így a legközelebbi vásárlás alkalmával már biztosra mehetsz!