Ft

Kosár: (A kosár üres)

  • A kosár üres

Lelátó

Itt a Juventus 2017/18-as hazai meze. A stílus új, az érték az örök!

2017. augusztus 18.
A hagyományok hű ápolása és a megújulásra való törekvés egyszerre jellemzi a Juventus 2017/18-as mezét!

A Juventus nemcsak egy klub, hanem egy nagy család is Torino város képviseletében -  mondják a szurkolók és ez nem véletlen. Európa élklubjáról és a világfutball egyik legsikeresebb csapatáról van szó, amely idén is megnyerte az olasz bajnokságot, immár 33. alkalommal, a Bajnokok Ligájában pedig döntőt játszott.

Lelátó

Itt az NFL Draft és hozza magával a szezon legütősebb New Era sapkáit!

2017. április 27.
Ide csak a legjobbak juthatnak be… 50 millió eladott sapka a bizonyítéka annak, hogy a New Era méltán van jelen az NFL-ben. Nézd meg, idén milyen sapkában draftolnak a kedvenceid és dobj Te is egy pick-et a favoritodra!

Lelátó

3 árulkodó jel, amiről felismerheted a hamisított mezt

2015. március 26.
Eredeti vagy hamisítvány? Az örökös, visszatérő dilemma, ami mezvásárlás során minden futballrajongó életét megkeseríti. Pedig ha ezekre az apró részletekre figyelsz, könnyedén kiszúrhatod a hamisított mezt.

Lelátó

Autentikus, replika és szurkolói focimezek – az áron kívül mi a különbség?

2014. június 24.
Szeretnéd megvenni kedvenc futball csapatod mezét vagy megajándékoznál valakit eggyel? Többféle focimezt találsz más-más áron és fantázia néven és nem tudod, melyiket válaszd?

Pár gondolatban összeszedtük Neked, hogy az áron kívül mi az, amiben az autentikus, a replika és a szurkolói focimezek eltérnek egymástól, így a legközelebbi vásárlás alkalmával már biztosra mehetsz!