Ft

Kosár: (A kosár üres)

  • A kosár üres

Magyarország "Rang" beProud póló, női, Magyarország felirattal

BPR301-222F
beProud
1-2 munkanap
Nem akarod majd levenni! Nagyon komoly beProud Magyarország pamut női póló hímzett címerrel és a póló anyagából kialakított piros-fehér-zöld sávval a vállon és Magyarország felirattal a háton! Ez a póló remek választás, ha a hétköznapokon is meg akarod mutatni, hogy a magyarok sikereiért szurkolsz! Vedd fel és ünnepeld a magyarokat stílusosan, egy laza Magyarország beProud pólóban!

Leírás


BeProud pamut trikolor Magyarország póló.

Ezt a Magyarország pólót azoknak ajánljuk, akiknek megdobban a szívük, amikor felcsendül a Himnusz, büszkén éneklik azt a lelátón vagy a TV előtt, együtt azokkal a sportolókkal, akik akkor és ott Magyarországot jelentik, minket képviselnek. Azoknak, akik izgalomtól teli várakozással öltöznek piros-fehér- zöldbe és büszkén kiáltják, hogy Hajrá Magyarok! Akik nem csüggednek, ha éppen nem megy jól, hanem hisznek a magyar sportolókban! Azoknak, akik szurkolásukkal olyanná változtatják a lelátót, hogy a pályán a mieink a lehetetlent is véghez viszik!
Nekik készítjük a termékeinket, Magyarország büszke rajongóinak.

Ezzel a termékkel egy divatos, sportos szabású, kiváló minőségű magyar alapanyagból, magyar kezek által készült tiszta pamut pólót adunk számodra, de hisszük, hogy Te általad lesz csak 100%!
Azzal az (az arányok személyenként eltérőek lehetnek):
- 50% hazaszeretettel,
- 25% büszkeséggel,
- 15% szenvedéllyel,
- 10% rajongással,
amit Te töltesz bele, amikor felveszed!

Viseld büszkén!

Technikai jellemzők:

- anyaga 100% pamut (180 gr),
- hímzett Magyarország címer,
- hímzett márkajelzés,
- nemzeti színű nyakszalag,
- nyomott hát felirat,
- szőtt beProud felvarró.

Kérdezz!